Soorten massage

 

 

Stoelmassage

Een stoelmassage op locatie is een ontspanningsmassage die 20 of 30 minuten duurt. Bij deze massage, die op een speciale massagestoel wordt uitgevoerd, kan je je kleding aanhouden. Daarmee is een stoelmassage op locatie laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op het werk of bij evenementen aan te bieden.

 

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage van 30 of 60 minuten waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. 

 

 

Massage met jadestenen

Een Jade steen massage is een massage van 30 of 60 minuten  en werkt intenser dan een ontspanningsmassage. Een Jade steen massage kan worden gegeven met zowel warme als koude stenen. De massage is ook geschikt om in de zomermaanden te ondergaan, in tegenstelling tot de hotstone massage.

 

 

Massage met kruidenstempels

De kruidenstempelmassage is een oosterse massage van 30 of 60 minuten. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende werking hebben. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend.

 

 

 

 

Babymassage

Babymassage is een gestructureerde manier van aanraking om je baby geborgenheid en ontspanning te geven. Contact met de baby is belangrijk voor zijn of haar emotionele ontwikkeling. Baby’s herkennen al snel de geur, stem en handen van de ouders. Door de babymassage groeit het vertrouwen tussen jou en je baby.

 

Kindermassage

Aanraking is een eerste levensbehoefte. Kinderen bij wie de huid onvoldoende wordt aangeraakt, groeien slechter, zijn vaker ziek, zijn minder sociaal en hebben weinig lichaamsbesef. Het is zelfs zo dat kinderen die weinig positieve ervaringen hebben met aanraking, hun grenzen minder goed aan kunnen geven. Het is belangrijk dat je gewenste lichamelijke aanraking ervaart, om ongewenste te kunnen herkennen. Het kind leert dus door massage zijn of haar grenzen aan te geven en wordt zich bewust van zijn of haar lichaam.

 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage van 60 minuten die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseur minder stevig masseert. Hij ontwijkt daarbij de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Door het stimuleren van bepaalde drukpunten zou namelijk de baarmoeder kunnen samentrekken.

 

Rebozo massage

Rebozo is Spaans voor doek of sjaal. Het is een langwerpige omslagdoek van geweven katoen, die je als buikband of draagdoek voor je baby kunt gebruiken, maar ook als ‘massagedoek’. In o.a. Mexico worden zwangere vrouwen hiermee traditioneel behandeld tijdens controles bij de vroedvrouw, en ook bij bevallingen wordt de doek op allerlei manieren ingezet. De technieken zijn vrij simpel en helpen goed, ondertussen wordt de rebozo ook in de rest van de wereld steeds bekender. 

 

Cadeaubon op maat

 

Zoekt u een leuk cadeau, ik heb cadeaubonnen op maat en voor elke gelegenheid. Vraag naar de mogelijkheden.

5 0f 10 rittenkaart

 

Vaker gemasseerd worden? Bij een 5 of 10 rittenkaart ontvangt u een korting 10 of 15%

babymassage cursus voor vriendinnen

 

Leuk voor de dames van de zwangerschapsyoga, op locatie vanaf 4 personen. Vraag een offerte op maat.

kindermassage 

 

Het kind leert door massage zijn of haar grenzen aan te geven en wordt zich bewust van zijn of haar lichaam.